Tärkeän tapahtuman mekko-ongelma

Reilun viikon päästä on edessä tärkeä tapahtuma, jolloin minun pitäisi olla huolettoman täydellisen näköinen. Päätin, että se tilaisuus ansaitsee uuden mekon. Eilinen ilta kului niitä selaillessa nettikauppojen pirullisen viettelevässä maailmassa.

Keväisen vaaleat ja siniharmaat mekot jostain syystä kiehtovat tällä hetkellä. Ylärivissä vasemmalla oleva Topshopin mekko olisi täydellinen kesään, mutta liian kesäinen tähän pakkaskeliin. Sen viereinen saman merkin ”karttakuvioinen” mekko olisi kaunis, mutta kauluksen hörhelöt ja pitkät hihat saattaisivat tuottaa ongelmia sen käyttöasteessa. Ylärivin toinen oikealta on myös Topshopista ja olisi tilaisuuteen juuri sopivan rento, mutta onko se liian pussimainen? Myös vyötärönauhat hieman ahdistavat tätä tyttöä. Reunimmainen Mangon mekko olisi supermukava ja lämmin, mutta ehkä turhan lämmin illanviettoon ja baareiluun. Alavasemmalla oleva Warehousen kauniisti rypytetty mekko on seikkaillut haaveissani jo kauan, samoin kuin All Saintsin oikeanpuolimmaisin mekko. Ne ovat jääneet kuitenkin hankkimatta, koska niissä tuntuu olevan jotain liikaa. Ja Warehousen mekossa saattaisin näyttää vähän liikaa muovipussilta.

Todellisuudessa ostoskoriin päätyi tänään kuitenkin ihan eri mekko, joka löytyy täältä. Se oli tarpeeksi yksinkertainen ja monikäyttöinen ja laskeutuu superkauniisti, mutta en ole silti aivan varma, onko se se oikea.

On tämä naisen elämä hankalaa.

– Liisa

P.S. Bisquitsillakin on arvonta menossa, osallistukaas ihmeessä siihenkin! JES, kerrankin sain tuplata mahdollisuuteni voittaa, kun on oma blogi. Tätä vartenhan se blogi perustettiin .. Ja hei, muistakaa meidänkin arvonta, siellä on vielä aikas vähän osallistujia. Tiedän ainakin muutaman ystäväni jotka eivät ole vielä osallistuneet, kröhöm K ja S !!

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Garderobi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s