Sarjiksia Turussa

Piipahdimme viime viikolla tammikuussa ovensa avanneessa Turun Sarjakuvakaupassa. Vaikka sarjakuvat eivät ole meille kovin tuttu laji, ihastutti puodin ja sarjisten veikeä ja värikäs maailma. Erityisesti meitä ilahdutti suomalaisten sarjakuvien runsas tarjonta. Löysimme muutamia vanhoja tuttavuuksia ja lukuisia uusia tutustumisen arvoisilta vaikuttavia sarjakuvia.

Sisään astuessamme huomiomme kiinnittyi tahtomattakin veikeisiin rappusiin, jotka johtivat Underground Ullakolle. Sieltä löytyy vanhoja vinyylilevyjä, kun taas alakerta on varattu kokonaan sarjakuville.

Jo pelkän kirjavan sisustuksen ja leppoisan henkilökunnan vuoksi kannattaa ehdottomasti käydä visiitillä tässä piristävässä putiikissa. Meidän kukkaroamme kevensi – tosin kevyesti – muutama hilpeä suomalainen sarjakuva. Turun Sarjakuvakauppa löytyy Linnankatu seitsemästä, Dynamon vierestä. Sarjakuvien ja oheistuotteiden shoppailu onnistuu myös netissä kaupan sivuilla.

– Liisa ja Tiina

P.S. Turkulaisille tehtävä: Etsi kaupasta alla olevan kuvan salaperäinen luola.

2 kommenttia

Kategoria(t): Kaupungilla, Kirjat, Kulttuuri

2 responses to “Sarjiksia Turussa

  1. Hienosti luotu kontrasti kuvien kautta: ulkona on maailman synkin hetki meneillään, mutta heti kun päästään sisätiloihin kaikki onkin valoisaa ja värikästä.
    Muutenkin hyvin otettu kuvat 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s