Kaksoset

Tällä viikolla tapahtui vihdoin viimein riemukas jälleennäkeminen, kun vacance de la Toussaintia eli syyslomaa viettävä Liisa pääsi vierailulle Tiinan luo Oviedoon. Pienellä Oviedon lentokentällä kahden vaaleaverikön tavatessa oli hymy herkässä. On ihanaa vaihtaa kuulumisia ihan kasvotusten ja jutella tärkeistä asioista kahvikupillisen tai punaviinilasillisen ja hyvän ruoan äärellä. Liisasta on sitäpaitsi mukavaa nähdä se ympäristö missä Tiina nyt elää arkea. Yliopiston kampus ja vanha kaupunki on juuri niin hienoja kuin Tiina on kuvaillutkin.

Ensimmäiset ongelmat ilmenivät, kun Tiina avasi vaatekaapin ja Liisa kiljaisi, että hei, mulla on tuo samanlainen mekko ja vielä mukana. Meillä on siis tismalleen samanlaiset mekot, toisistamme tietämättä. Samaa kokoakin vielä.

Sitten alkoi paljastua lisää ongelmia. Mitä nämä eri puolilla Eurooppaa asustelevat tyttöset ovat tehneet ikävöidessään toisiaan? No, ostaneet samanlaisia vaatteita. Ja kenkiä. Loput kaksosvaatteet mitä toistemme vaatekaapista ja kenkävarastosta bongasimme, eivät olleet ihan tismalleen samanlaisia, mutta ihan saman tyyppisiä. Vaaleat saappaat. Harmaat balleriinat. Sesamin väriset pitkät, taskulliset neuletakit. Jättimäiset ympyrähuivit.

Turussa asuessakin meillä oli aika samantapaiset tyylit, mutta samassa paikassa asuessa vältimme ihan tismalleen samanlaisten vaatekappaleiden ostamisen. Eikä sillä nyt, eri kaupungeissa ja maissa asuessa ole niin väliä jos vaatekaappiemme sisältö on samanlainen. Mutta kun ensi syksynä palaamme molemmat Turkuun ja opintoihin, täytyy ehkä sopia vuoropäivät kukkamekon käytölle. Tiistai on Tiinan kukkamekkopäivä, Torstai Liisan.

– Liisa & Tiina

Mainokset

4 kommenttia

Kategoria(t): Flirttiä, Garderobi, Maailmalla

4 responses to “Kaksoset

 1. Elina

  Te ootte ihania, murut ❤
  Järjestetään kukkamekkojuhlat!
  Hyvää Halloweenia!!
  -Ellu-

 2. Veera

  Okei, ymmärrän ettei nyt oo paras kirjoitushetki.. Pitäkää hauskaa:)

 3. Paluuviite: Flirttiä ja matkalaukkujen pakkaamista | Flirttiä ja toilettihuolia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s