Jo vuosi flirttejä

Maanantaina tuli vuosi täyteen siitä kun vietimme viinin täyteisen illan ja pistimme Flirttiä ja toilettihuolia -blogin pystyyn. Yllättäen vuosi on kulunut hujauksessa: toisaalta blogi kirjoittamisessa on säilynyt oma uutuuden viehätyksensä, toisaalta taas se tuntuu jo ikivanhalta, tutulta ja turvalliselta kaverilta. Perustimme blogimme, koska pidämme kirjoittamisesta ja halusimme kirjoittaa arkisemmista ja epävirallisemmista asioista kuin yliopiston kursseilla on mahdollista.

Yleensä tänne kirjoittaminen onkin todella helppoa ja vaivatonta, ja kirjoitukset syntyvätkin melko pienistä päähänpistoista aikamoisella vauhdilla. Joskus kuitenkin kävijämääriä katsoessa ja lukijoiden kommentoidessa herää siihen, että tämä blogi on ihan julkinen, jota kuka tahansa voi lukea. Ja että lukijat ovat fiksuja ja ajattelevaisia ihmisiä, jotka kommentoivat ja pohtivat niitäkin kirjoituksia, mitkä syntyvät hetkessä, sen kummemmin pohdiskelematta. Pitäisiköhän sitä sittenkin miettiä tarkemmin, mitä kirjoittaa?

Olemme  huomanneet, että jos miettii liikaa sitä mitä kirjoittaa, on vaikea kirjoittaa mitään. Siksi siis blogimme pitää sisällään myös kaikkea turhanpäiväistä ja hölmöäkin tilitystä. Kaikki kirjoitusten aiheet ovat kuitenkin meille tyypillistä elämää ja arkisia pohdintoja. Sellaisia asioita,  joista me usein puhumme istuessamme viinilasillisen ääressä. Ja jostain syystä sen kaiken me halusimme jakaa teidän muidenkin kanssa.

Blogin ensimmäisiä synttäreitä olemme viettäneet yhdessä Strasbourgissa Tiinan vierailessa Liisan luona. Viiniä ja hyvää ruokaa on kulutettu hiukkasen liikaakiin. Mutta se on sitä elämää, nautiskelua ja ähkyilyä ja naurua ja häsläämistä. Ihanaa!

Nyt kun olemme jo vuoden tehneet omituisia paljastuksia itsestämme ja ajatuksistamme, haluaisimme kuulla myös jotain teiltä lukijoilta. Tutut ja tuntemattomat, keitä te olette? Mikä teitä tässä blogissa kiinnostaa? Mistä haluaisitte lukea enemmän? Mikä flirteissä ärsyttää? Kommentoikaa rohkeammin!

 

Joka tapauksessa kiitos teille lukijoille, teidän ansiosta tätä on mukava kirjoittaa. Me palaamme viinilasien ääreen.

 

– Tiina ja Liisa

Mainokset

2 kommenttia

Kategoria(t): Flirttiä

2 responses to “Jo vuosi flirttejä

  1. Kiitos teille hienosta blogista 🙂
    Ja nyt kun olen VIIMEINKIN päässyt Turkuun niin kaipaisin tarinoita täältä, joskin te tietenkin olette nyt siellä Euroopassa…noh, ei voi voittaa, ei edes joka kerta 😉

    Jatkakaa siis samaan malliin \o_

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s