Lesxuntines

Olen harmitellut, kiukutellut, voivotellut ja joskus jopa raivonnut sen tosiasian edessä, että täällä Oviedossa ei ole hirveästi mitään ihania vaatekauppoja (kateus nosti päätään Liisan luona vieraillessa). Tai löytyyhään täältä moniakin, mutta ne ovat pitkälti ketjuliikkeitä, joissa kaikki käy. Aluksi olin aivan innoissani kaikista täällä olevista putiikeista, koska niitä ei löydy Suomesta, mutta nopeasti kyllästyin siihen, että kaikki vastaantulevat käyttävät samankaltaisia vaatteita.

Muutama päivä sitten löysin sattumalta valloittavan pienen liikkeen, jossa myydään nuorten suunnittelijoiden käsintekemiä koruja ja myös jonkin verran vaatteita. Ihanaa! Liike on avattu vasta viime vuoden lopulla, joten ei ihme, etten ole sitä ennen löytänyt.

Himoitsin suuresti yhtä pöllökorua, mutta se jäi vielä odottamaan vuoroaan. Sen sijaan ostin kuvissa näkyvät naamapaidan ja koruksi luulemani peilin. Olisi sitä todella voinut lukea tuosta pakkauksestakin mitä sitä oikein ostaa, mutta toisaalta silloin en sitä olisi varmaan ostanut. Nyt minulla on pikkuruinen peili, jonka takapuolella komeilee hauskanen tyttönen. Jihaa! Tarvitsee vielä keksiä jokin merkityksellinen käyttötarkoitus tälle ostokselle. Ehkä lahjoitan sen eniten tarvitsevalle. Tai ehkä alan katselemaan toista silmääni peilistä aina aika ajoin, koska molemmat silmät eivät mahdu yhtäaikaisesti tähän huippulöydön kuvajaiseen. Hieno se silti on!

Valitettavasti netistä ei voi enää ostaa kyseisiä tuotteita, koska omistajilla ei ole aikaa pyörittää oikeaa liikettä ja nettikauppaa samanaikaisesti. Jos kuitenkin kiinnostaa lukea paikan blogia, sinne pääsee tästä.

– Tiina

Mainokset

3 kommenttia

Kategoria(t): Garderobi, Kaupungilla, Maailmalla

3 responses to “Lesxuntines

  1. Karo

    Liimaa (pikaliimalla, että pysyy) tuohon peiliin peilipuolelle joku nauha tai hakaneula niin saat siitä korun.

  2. Gracias por tu post,esperamos que algún día podamos mandarte nuestros artículos hasta Finlandia,un saludo.

    Lesxuntines

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s