Naamaripaniikki

Otsikko kuulostaa huonolta kauhuleffalta, ja jos totta puhutaan, niin sellaiset fiilikset allekirjoittaneella on. Perjantaina olemme järkkäämässä naamiaisia, jossa on leffateema. Kuulostaa mukavalta, eikö? No ei! Ideana aivan mahtava, mutta toteutus ei olekaan niin helppoa kuin voisi kuvitella.

Vaikeutta lisää vielä se tämä himputin vaihtovuosi ja rajoitettu vaatekaapin sisältö. Ja se, että pippaloiden jälkeen tulee siirtyä baariin, joten en voi kaikesta halustani huolimatta pukeutua jättipopcorniksi. Sääli sinänsä, koska olisin varmasti ollut vakuuttava poppari.

Jättipopcorniin päädyin sen jälkeen, kun olin inspiraatiota tavoitellessani kiertänyt muutaman naamiaisasuliikkeen ja sen lisäksi lukemattomia tavallisia vaatekauppoja. Helppo ratkaisu olisi ostaa valmis asupaketti, mutta ne ovat vähän tylsiä. Kaipaisin lisää mielikuvitusta, mutta kun sitä ei nyt satu löytymään tässä epätoivon alhossa.

Oman vaatekaappini raitapaidoilla saisin helpolla väkerrettyä omatekoisen Jack Sparrown, mutta se idea ei jostain syystä iske. Maija Poppasta mietin jo senkin perusteella, että siihen olisi aivan pakko ostaa maijapoppas -kengät (olen kenkäshoppailukiellossa, koska muuttaessani huomasin, että tavarani eivät mahtuneet edes kolmeen matkalaukkuun). Peppi Pitkätossu oli kanssa vaihtoehtoni, jotta saisin ostettua jotain pirtsakoita kesävaatteita, mutta sekin on jotenkin tylsä ja käytetty idea. Jotain muuta, kiitos! Haluaisin olla jokin muu kuin Disney-hahmo.

Käännyin jo leffojen suurkuluttaja ystäväni puoleen tässä ongelmassani, ja sieltä tulikin liuta erilaisia vaihtoehtoja kuin apteekin hyllyltä, mutta mikään ei ollut sellainen, joka olisi onnistunut omilla vaatteillani. Tosin Kill Billin Uma Thurman nahkahaalareineen ei ehkä ollut se vastaus, jota odotin. Minä ja nahkahaalarit! Kuvitelkaa, tai älkää jos ette halua tikahtua nauruunne.

Naamaripaniikki johtuu rakastettavasta kyvystäni ajatella kaikkea liikaa. Nyt mietin kauhuissani sitä, että puvun pitäisi samalla kertaa näyttää kivalta, sen pitäisi olla omalaatuinen ja kekseliäs sekä leffan, josta asu on valittu, tulisi olla sellainen, joka kertoisi jotain minusta.

Odotan innolla ratkaisuani tämän ongelman suhteen. Tällä hetkellä veikkaan, että lähden maanpakoon.

Ideoita?

– Tiina

Mainokset

1 kommentti

Kategoria(t): Garderobi, Maailmalla, Musiikki

One response to “Naamaripaniikki

  1. Paluuviite: Blancanieves ja ratkaisu naamaripaniikkiin | Flirttiä ja toilettihuolia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s