Huokailua ja maisemia

Toistan samaa kaavaa kuin melkein kaikki muutkin blogit: oi mikä ihana ilma! Kiva kuulla että sinne Suomeenkin on tullut vihdoin kevät ja toivoa kesästä ja lumikasojen sulamisesta. Täälläkin nimittäin pääsiäinen on sujunut auringon paahteessa. Päivät ovat olleet kauniita ja lämpimiä ja muutama iltana on jyrissyt ukkonen ja hiukan salamoinut. Minä olen kuitenkin nauttinut ilmasta suurimmaksi osaksi tuijotellen ikkunasta ulos huokaillen. Tenttiin on luettu viimeiset kaksi päivää niin ahkerasti että nyt päässä pyörii vain Rooman tasavallan senaattorit, tribuunit, res publica, odium regni ja ties mitkä. Äh, olispa ne tentit jo ohi että voisi olla hetkisen huolettomana ja vaan nauttia elämästä täällä!

Strasbourgin maisemia olen ihastellut tänä viikonloppuna siis pikapyrähdyksiä lukuunottamatta vain ikkunasta valokuvista. Viime viikonlopun kuvasaldo oli aika mukavaa, viime viikonloppu oli nimittäin taas turisteerausviikonloppu kun sain vieraita Suomesta. Teimmepä kaikenlaista sellaista jännää mitä minäkään en ollut aiemmin täällä tehnyt ja nähyt. Siitä tulikin mieleen että täytyypä tämän vuoden lopuksi koota Strasbourgista ja Alsasista noin yleensäkin turisteerauspostaukset. Täällä nimittäin on vaikka mitä näkemistä ja tekemistä!

Voi että tämä osaakin olla kaunis kaupunki. Täällä on viime aikoina koettu kasvavaa ja kauhistuttavaa paniikkia lyhenevästä vaihto-ojasta. Enää kaksi kuukautta Strasbourgissa jäljellä, en ala!

– Liisa

P.S. Niin ja on täällä syöty suklaata. Kindereitä ja ihania mignon-munia, joita vieraat tänne minulle raahasivat. Ei tullut sitä pelättyä ekaa pääsiäistä ilman mignoneita, se olisi ollut ihan kamalaa. Olihan teilläkin kiva pääsiäinen?

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Harmaa arki, Kaupungilla, Maailmalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s