Viiksikateutta

Blogissamme on aiemminkin ollut puhetta viiksistä. Silloin Liisa kirjoitti viiksivapaudesta ja toivoi kaikkien viiksenkasvattajien saavan oikeuden hassuihin karvoihinsa. Vielä tällöin en tiennyt, että koittaa aika, jolloin minä hankin itselleni viikset. No johan on!

Olen tänään menossa viiksibileisiin, jossa tarkoituksena on tavalla tai toisella tulla paikalle viiksien kanssa. Mietin ensin jotain viiksipaitaa tai korua, joita koristaisivat nämä tuuheat naamakarvat. Päädyin kuitenkin askartelemaan itselleni sellaiset viikset, jotka säilyvät pitkään.

Ja niistä tuli ihanat! Voi kunpa voisin pitää niitä aina. En nyt tietenkään toivo, että joku aamu minulla olisi jotain teiniviiksimäistä karheutta ylähuulen päällä, mutta tekoviikset voisivat piristää asua useamminkin.

Vähän kommenttia on tullut siitä, että viiksibileet olisi pitänyt pitää marraskuussa Movemberin takia, mutta se taisi olla vain kateellisten panettelua. Pitäkää te marraskuu, me pidetään viiksiä muulloinkin! Otin viiksen mittaisen askeleen Liisan viiksimanifestista, ja julistan nyt viiksivapautta myös naisille. Hurraa naisviikset (oikeat tai tekaistut)!

 

– Tiina

Mainokset

3 kommenttia

Kategoria(t): Garderobi

3 responses to “Viiksikateutta

  1. Elina

    Oi, ne ovat ihanat! Tikunkin sait niihin hyvin kiinni, jee! Hauskoja juhlia!!

    -Elina-

  2. Paluuviite: Viikset vinossa | Flirttiä ja toilettihuolia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s