Tauon jälkeen

Flirttiä ja toilettihuolia syventyi jouluun ja muihin juhliin niin antaumuksella, että koko blogi unohtui hetkeksi. Tauko ei kuitenkaan aina ole paha asia. Onhan tieteellisestikin todistettu, että paljon taukoja pitävät jaksavat työtään paremmin. Parisuhdekin voi kukoistaa aivan uudella tavalla, jos se joutuu tauolle. Toivon mukaan myös blogimme vain paranee tämän(kin) tauon jälkeen.

En aio selitellä syytä hiljaisuuteen muulla tavoin kuin toteamalla, että elämä vei taas mennessään. Joululomalla elin jossain aivan toisessa ajassa. Maalle on helppo kadottaa itsensä ja oman elämänsä, palata menneeseen ja vain olla.

Joulun jälkeen blogin kirjoittajat reissasivat yhdessä Pariisiin, tuohon romantiikan pääkaupunkiin. Sitten opiskelutkin jo alkoivat, joten kaikki suuret suunnitelmat blogin päivittämisestä jäivät arjen jalkoihin. Arki tosin oli niin mukaansa tempaavaa ja viihdyttävää, että eipä tuo haitannut.

Yksi suuri projekti saatiin kuitenkin päätökseen, vaikka hankalalta se ensin vaikuttikin. Aiomme siis Liisan kanssa yhdistää bloggauspisteemme, ja muuttaa yhteiseen kotiin. Asunnonetsintä oli hupaisaa ja löytyihän sellainen soppi, johon mahtuu kaksi tyttöä ja kissa. Ensi kuun alusta lähtien saatte ehkä taas nauttia yhteispostauksistamme, jotka ovat tunnetusti äärimmäisen harkittua ja pistävää tekstiä elämästä. Hah, tiedän ettette millään malttaisi odottaa.

Tänään muuten uljas blogimme täytttää kaksi vuotta. Onnea! Suunnitelmissamme oli koota jonkinmoinen kooste blogin tähänastisesta elämästä, mutta kuten edeltä voitte lukea, emme millään ehtineet.

– Tiina

Mainokset

3 kommenttia

Kategoria(t): Harmaa arki

3 responses to “Tauon jälkeen

  1. Elina

    Onnea ihanille ja ihanalle blogille!!

    -Elina-

  2. Onnea blogille ja bloggaajille! 🙂

  3. Krista

    Onnea blogille, bloggaajille ja uudelle asunnolle. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s