Kuulumisia

Tänne Taidemuseon juurelle kuuluu vallan mainiota! Hiljaisuus ei siis johdu siitä, että uudet kämppikset olisivat hiljentäneet toisensa, ei. Tai ehkä tavallaan. Nyt kun kotona on aina joku, jonka kanssa voi jutustella, niin koneella vietetty aika jää auttamatta toiseksi. Mutta mitään väkivaltaa tähän ei varsinaisesti liity.

Kaikkea hyvää siis kuuluu. Liisa on mahdollisesti pohtinut uudelleen, oliko yhteenmuutto järkevää, koska Sintti-kissa on saattanut muutamaan otteeseen herättää Liisan jo ennen kukonlaulua.

Huomenna koittaa meidän paljon odotettu tuparipäivämme. Päätimme pitää tuparit reippaasti muuttoa myöhemmin, jotta saamme asuntomme sisustettua loppuun asti. No, emme saaneet. Tuparit pidämme silti.

Mielenkiinnolla jännittämme naapureidemme reaktiota näistä kekkereistä. Voin kertoa, ettei kahden tyttösen kaikki kaverit välttämättä edes mahdu tähän asuntoomme, joten naapureita saattaa hieman ärsyttää ovista ja ikkunoista ulos tursuilevat ihanaiset tuparivieraamme. (nyt en pääse yli tästä mielikuvasta)

Lähes ruusuilla tanssimista on siis yhteiselomme ollut. Tämä konkretisoitui eilen keitellessämme ruususiirappia ruusuvedestä. Siitä on tarkoitus valmistaa boolia. Mielenkiinnolla odotamme myös tämän prosessin tulosta. Ja muiden tarjottavien valmistamista. Onneksi jo tänään saapuu luoksemme eräs vieras, joka voi ottaa ohjat käteen ruusun tuoksusta haaveilevilta tyttösiltä.

Ruusujen täyteistä viikonloppua myös kaikille muille!

– Tiina

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Ajatuksia, Harmaa arki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s