Turussa tapahtuu

Hei, täällä Turun seudulla tapahtuu taas kaikkea kivaa. Ja tällä kertaa ehdin itsekin osallistua tempauksiin, yleensä olen ollut töissä tai muuten vaan niin koomassa etten ole tajunnut tapahtumia.

Lauantaina vietetään ravintolapäivää, ja monenmoista ravintolaa näytti listassa jo olevan. Käypä kurkkaamassa täältä, jos jokin menu kiinnostaisi. Itse pohdin vielä afrikkalaisen katukeittiö Taf Tafin ja swazimaalaisia mausteita käyttävän Yebo Kitchenin välillä. Jälkkäriksi haluaisin Tuhansien tarinoiden kahvilan tuotoksia ja tietysti myös niitä tarinoita! Aurajokirannassa rullaluistelevat cupcakesmyyjät on pakko ainakin nähdä. On siellä paljon muutakin herkulliselta kuulostavaa, käykääpä katsastamassa tarjonta.

Huomenna (tai siis toukokuun loppuun asti) Forssassa on Kirjalöytö Outlet eli kuukauden kestävä tapahtuma, jossa myydään kirjoja jättimäisessä hallissa huokeaan hintaan. Yli kolmekymmentä kustantajaa on edustettuina Finlaysonin Kutomon entisessä painohallissa. Meitä on lähdössä Forssaan sellainen kirjanrakastajista koostuva kopla, että oikein jännittää, mahdetaanko jaksaa kantaa opukset kotiin asti. Huhhei!

– Tiina

Mainokset

2 kommenttia

Kategoria(t): Herkuttelu, Kaupungilla, Kirjat

2 responses to “Turussa tapahtuu

  1. Sari

    Turussa tapahtuu tänäänkin: Suomen Kansallisbaletti on kesäkiertueella Turussa ja esiintyy ilmaiseksi Varvintorilla klo 19.00–20.30. Lisätietoja http://www.turku.fi/tapahtumat/?ContentID=357981&NodeID=9888

  2. Hmph, huomasin tuon itsekin lehdestä, mutta harmillisesti oli jo kalenteri täynnä. Lisää tuollaisia tempauksia! Ja mielellään myös lisää infoa ja riittävän ajoissa!

    – Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s