Mitkä ihmeen toilettihuolet?

Oli myrskyinen ja synkkä talviyö Turussa. Kaksi opiskelijatyttöä päätti perustaa blogin täyttämään kirjoittamisen ja itseilmaisun tarpeita. Flirttiä ja toilettihuolia syntyi eräänä lauantai-iltana kovan uurastuksen, kahden punaviinipullon ja suklaalevyn tuloksena. Blogi oli syntynyt, mutta kertomukset olivat vähissä. Mistä ihmeestä nämä tytöt sitten kirjoittavat? Ja mitkä ihmeen toilettihuolet?

Nimeä pohditiin kauan, mutta mikään ei tuntunut sopivalta. Vastaus löytyi kirjasta, jossa eräs näppärä nainen totesi, että elämässä pitäisi olla muutakin kuin vain flirttiä ja toilettihuolia. Mutta onko sitä?

Flirttiä ja toilettihuolia on ikkuna näiden tyttöjen arkeen, elämän suuriin kysymyksiin, turhuuksiin ja toilettihuoliin. Tytöt kertovat seikkailuistaan ihmemaassa, arjen huolista, elämässä askarruttavista kysymyksistä, näkymättömistä miehistä, olemattomista ongelmista, maailman kauneudesta ja rumuudesta.

Flirttiä ja toilettihuolia on peilikuva sen kirjoittajista. Blogi ja nämä tytöt ovat pinnallisen syvällisiä, blondeja mutta ajattelevaisia, kömpelöitä mutta sitäkin innokkaampia hössöjä.

Tämä tarina jatkuu Flirttiä ja toilettihuolia -blogin puolella, toivottavasti sinäkin jaksat lukea sen loppuun. Onnellinen loppu ei ole taattu, mutta se on tavoitteena.

Mainokset

3 responses to “Mitkä ihmeen toilettihuolet?

  1. May

    Haha, vai tästä siinä olikin kyse :o)

  2. Elina

    Hyvä, hyvä, tytöt!! Nyt mä ainakin pysyn vähän paremmin kärryillä teidän elämästä / menoista 🙂 Jatkakaa samaan malliin, ilo teitä on lukea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s